Handelsbetingelser

Gældende fra 1. juni 2022

Når du handler på danmarks-bedste-romkugle.dk bekræfter du samtidigt, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Generelle oplysninger:
Seest Bageri ApS
Lerbjergvej 2
6000 Kolding
[email protected]
Tlf. 75541796

Køb på www.danmarks-bedste-romkugle.dk

Betaling

Seest Bageri ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Seest Bageri ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område.

Vi tilbyder dog alligevel nedenstående som en service:
Du kan annullere din bestilling helt frem til den angivne deadline for bestilling af den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på seestbageri.dk.

Fejl og mangler

Fejl og mangler kan desværre forekomme.

Skulle du modtage nogle af Danmarks Bedste Romkugler hvor chokoladen er knækket eller revnet, skal du sende en mail til [email protected] og så finder vi en løsning med erstatning eller refundering af ordren.

Bestilling

Alle priser er inklusive moms, men eksklusive leveringsomkostninger. Du vil til hver en tid kunne logge ind på hjemmesiden via din profil og følge eller ændre din ordre. Du vil desuden kunne blive adviseret om opdateringer af din ordrestatus eller andre vigtige informationer.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.